17 ani. Violată. Apoi incendiată. Criminalul? Liber.

Larisa, o fată de 17 ani a mers la poliție și a depus plângere penală împotriva unui bărbat, pentru viol.

O fată a crezut că în România autoritățile încearcă să protejeze tinerii. S-a înșelat.

În orice țară normală, polițiștii ar fi pornit cu girofarurile aprinse în căutarea violatorului. Mai ales după ce au aflat că acesta este un criminal eliberat condiționat. Iar după găsirea lui, criminalul care în trecut a comis 5 crime și a fost condamnat la 90 de ani de închisoare, ar fi fost arestat preventiv și victima ar fi fost protejată!

Când se întâmplă astfel de lucruri, să ne mai întrebăm ce consecințe pe termen lung va avea relaxarea Codului Penal de către PSD?

Ce măsuri de prevenție au luat polițiștii? Procurorul de caz ce a făcut? Au plasat-o pe Larisa într-un centru de protecție specială, de unde a fost luată acasă de familie.

În privința criminalului ce măsuri au luat? Nicio măsură, a fost lăsat liber. Ulterior, a incendiat-o pe fată, care în urma arsurilor suferite este în comă la spital cu arsuri de gradul 1, 2 și 3.

Ani de zile ne-ați tratat cu indiferență. Ne-ați dovedit încă o dată că sunteți complici la suferința celor tineri: din școli, din spitale, de pe stradă. Ne-a ajuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *