Evenimente

Ne-am făcut cunoscuți ca fiind un partid deschis, unde nu există o graniță fermă între intern și extern. Obișnuim să fim și foarte activi în legătură cu subiectele de interes și să reacționăm imediat atunci când simțim că este nevoie de o dezbatere publică. Vrem ca pozițiile asumate de noi să fie clar exprimate Vrem ca oamenii și, tinerii, în special, să știe că în noi pot găsi un partner de dialog preocupat și implicat.

Evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm sunt diverse: conferințe, dezbateri, training-uri, team building-uri (unde reușim să ne cunoaștem mai bine între noi, să integrăm noii membri și să articulăm mai precis scopul și mijloacele organizației).

În evenimentele la care participăm suntem consecvenți și asumați, nu spunem într-o parte că avem un obiectiv, iar în altă parte că avem un obiectiv contrar. Încercăm să stabilim o conexiune vie între noi și tineri prin faptul că, de cele mai multe ori, evenimentele publice sunt interactive și nu au acel aer didactic pe care vechii politicieni îl afișează de fiecare dată când stau de vorbă cu cetățenii. Mai degrabă, considerăm că noi avem de învățat de la tineri, de la modul în care își percep ei prioritățile și situația socială, economică și culturală în România. Încerăm să fim prezenți în cât mai multe locuri din țară, atunci când nu ne desfășurăm activitatea on-line, pentru a simți pulsul comunităților locale și a stabili o legătură veritabilă cu cei pe care ne dorim să îi reprezentăm. ​