Iubirea nu poate fi îngrădită.

Luptăm pentru libertatea de a iubi!

#Mândru că sunt eu!

#PRIDE înseamnă asumare, toleranță și mândrie. Înseamnă să te accepți și să fii mândru de tine însuți, înseamnă puterea de a iubi, înseamnă mândria de a te afirma.

În țara noastră, PRIDE înseamnă și foarte mult curaj – curajul de a fi asumat public, de a lupta pentru drepturile care ți se cuvin și de a combate minciunile celor care exploatează frica de necunoscut.

Așa cum în 2018 am susținut că „iubirea nu se votează”, USR Tineret susține în continuare comunitatea LGBTQ+ din România în promovarea egalității în drepturi și șanse, a diversității și a vizibilității, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen.

Pentru că persoanele LGBTQ+ sunt supuse prejudecăților accentuate pe tot parcursul vieții, societatea românească are deosebită nevoie de promovarea educației, acceptării și integrării.

Pe această cale, felicităm Consiliul Național al Elevilor pentru proiectul de atragere a atenției asupra discriminării la care sunt supuși elevii LGBTQ+.

P.S. Să nu credeți că am uitat de #pride month! Anul acesta pregătim două seminarii speciale, cu mulți invitați, care ne vor împărtăși povestea lor și alte câteva surprize!

Pe 18 și 25 iunie vă așteptăm la discuții împreună cu parlamentari, invitați din societatea civilă precum Asociatia Accept, MozaiQ și cu mulți tineri curajoși!

Mai multe detalii în zilele urmatoare, și nu uitați:

Este normal să fii tu însuți, să iubești, să fii #mândru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *