Victorie USR pentru salvarea pădurilor!

Victorie pentru mediu! DNA-ul pădurilor, proiectul USR, a fost votat în Camera Deputaților.

Astăzi, deputații au votat proiectul USR de înființare a unei Direcții de Investigare a Infracțiunilor de Mediu. Un pas uriaș pentru combaterea tăierilor ilegale de păduri și a infracțiunilor de mediu din România!

Avem încredere că proiectul USR va fi adoptat rapid și de senatori, iar președintele Klaus Iohannis va promulga legea care reprezintă o investiție într-un viitor mai bun al următoarelor generații. De asemenea, sperăm că Guvernul va asigura implementarea sa într-un timp cât mai scurt, chiar dacă PNL nu a susținut adoptarea proiectului în Parlament.

Dan Barna, președintele USR transmite că “trebuie să trecem de faza în care adoptăm legi privind protecția mediului care punctează strict la capitolul impresie artistică. Avem nevoie de legi și instituții care să trateze problemele pe măsura gravității lor”.

“Acest proiect nu este un proiect pentru un partid anume, ci este pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare dintre românii care își doresc să trăiască într-o țară în care mediul să fie respectat.”, spune deputatul USR Stelian Ion, co-inițiator al proiectului de lege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *